Hírek

 
 

Tavaszi pályafelújítás

 
 

Az elmúlt évnek a Covid mellett az időjárás sem kedvezett. Komoly mennyiségű csapadékból nagy mennyiség a csapadékvízelvezető árkok gyenge állapota miatt a gyermekpályán kötött ki a hordalékával. Oly mértékű kárt okozott, hogy pálya szezonját már nem lehetett megmenteni. A mellékelt képeken ez látható.

Elvégeztük a tavaszi felújító, helyreállító, karbantartó, visszarendező munkálatokat. Ezen munkálatokhoz a Club salakot, pályatartozékokat, karbantartó eszközöket új beszerzésből biztosította. Nagy KÖSZÖNET azon Tagoknak akik ennek részesei voltak!!! Reméljük a csapadék víz elvezetés problémái megoldódnak és hasonló kár nem fogja súlytani a pályá(ka)t. Ne feledjük a Covidnak és pályahasználatnak is vannak szabályai.

Jó játékot! Jó egészséget!

 

 


 

Puskás Ferenc „Öcsije”

Magyarország köztársaság elnöke, Áder János november 25-én  MAGYAR  ÉRDEMKERESZTTEL tüntette ki a 75 éves  Buzek Lászlót  a világ egyik legjobb röplabdázóját, akit „Puskás Öcsijeként” is emlegetnek. Ő volt az első  a világon, aki felugrás közben bombázta kivédhetetlen szerváit az ellenfelek térfelére. 

Miért is említem meg ezt a 266-szoros válogatott világklasszist a nagyvázsonyi Tenisz Club honlapjában? 

Mert „Öcsi” volt az első nem labdarugó magyar sportoló, akit sikerült az általam alapított hamburgi-norderstedti egyesület röplabda szakosztályába  a csepeli egyesületéből átigazoltatni.

Laci 2001-ben hazatért Magyarországra, és a régi barátságunkat itthon is tovább ápoljuk. Mikor elkészült a nagyvázsonyi teniszpálya, többször is járt Nagyvázsonyban, ahol az idősebb fiukkal teniszezett. Jelenléte, játéka, humora, gazdagította a játék hangulatát! Invitáltam újra egy kis játékra, de sajnálattal az alábbi indokkal lemondta: „Már nem, csípő és térdprotézisem is van, örülök, hogy járok!”  De megígérte, hogy legközelebb ha lehetséges lesz, akkor lemegyünk együtt a pályára, egy kis nagyvázsonyi tenisz hangulatot szimatolni.

 Az itteni számos teniszezők nevében is, ezúton  szeretnénk gratulálni neki a magas kitüntetésért! 

        Csebi Pogány Péter

A  nagyvázsonyi Tenisz Club tiszteletbeli elnöke


 

Elkészült a pálya ! Lehet játszani.

 Örömmel közöljük veletek, hogy a mai napon  játékra kész a felnőtt teniszpályánk.
Helyfoglalás a szokásos módon beíró könyv használatával történik

  2020.05.19 Kedd.


 

Tavaszi munkálatok

Az idén a korona vírus járvány miatt kissé megkésve, de elkezdődött a pálya rendbetétele és játékra felkészítése. 
Munkás kezeket szívesen látunk !

 2020.05.16 szombat


 

MEGHÍVÓ !

Tisztelt tagság !

2018 november 09-én (pénteken Tivadar napján) 18 órai kezdettel a "Menyus" fogadóban tartjuk a szokásos tenisz évadzáró-díjátadó közgyűlést , amelyet kb. 19 órakor vacsora követ.

A vacsora rendeléseket legkésőbb október 31-n. 13 óráig adjátok le lehetőleg e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: +36 (30) 373 9276 vagy +36 (30) 418 6583

Napirendi pontok:

  1. Díjkiosztó ünnepség
  2. Elnöki beszámoló
  3. Pénzügyi beszámoló
  4. Vegyes ügyek

A menü ugyanaz lesz mint tavaly volt:

  • Sült libacomb, párolt káposzta, sós burgonya. 3.850 Ft / adag
  • Sertés Gordon, párolt rizs, csemege uborka / kis adag hús/ 1.750 Ft / adag
  • Sertés Gordon, párolt rizs, csemege uborka / nagy adag hús/ 2.000 Ft / adag

Szeretettel várunk benneteket és hozzátartozóitokat: T. C. N . vezetőség.


 

T.C.N. Vezetőség.

MEGHÍVÓ !

A Tenisz Club Nagyvázsony szeretettel hívja meg tagságát és hozzátartozóikat 2017.november 10-én 18 órai kezdettel a vázsonyvölgy panzióban tartandó évadzáró ünnepi közgyűlésünkre, amelyet liba vacsora követ.

A vacsora menüt e- mailben küldtük ki.

Tcn. Vezetőség.


 

MEGHÍVÓ !

A Nagyvázsonyi Tenisz Club nevében a Vezetőség meghívja tagságát és hozzátartozóit 2016 november 11-én pénteken 18 órakor a Vázsonyvölgy (Menyus ) étteremben tartandó évadzáró közgyűlésre és díjkiosztó ünnepségre.

Az ünnepség kb. 19 óráig tart, amelyet a hagyománynak megfelelően "Márton napi liba vacsora" követ.

Kérünk benneteket hogy aki vacsorázni szándékozik az legkésőbb november 04 -ig e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. illetve telefonon: 06 30 373 9276 vagy 06 30 418 6583 jelezzen.

A vacsora menüt és az árat a csatolt mellékletben találjátok.  


 

Szeptember 25-én vasárnap kezdődik a Labdaszüret Vár- Kupa rendezvény. (Női és férfi pontgyűjtő páros verseny egyéni döntővel.)

A nők de.9 órától a férfiak du. 14 órától jelentkezhetnek a helyszínen.

Szabály hogy a 2016-os bajnokság női első helyezettjei illetve a férfi első és második helyezettjei ezen a tornán nem vehetnek részt.

A rendezvény Batyus jellegű , ki mit tud hoz alapon. Jó játékot kíván a vezetőség.  


 

FIGYELEM !

2016 szeptember 10-11 szombat - vasárnap du. 14 órától kezdődik a Vegyes-csapat kupa Nr.1 , T.C.N. bajnokság.

(Egy csapat = egy nő, egy férfi: vegyes páros , női és férfi egyes.)

Jó játékot kíván a vezetőség !!!!!


 

Tisztelt T.C.N. Tagok!

2016.augusztus 13-án szombaton 15 órakor kezdődik a férfi páros tenisz Club bajnokság.

Párok Jelentkezését telefonon várjuk Horváth Lászlónál,(06 30 418-6583)- Szalai Lászlónál, (06 30 373-9276) vagy személyesen negyed órával a mérkőzés kezdete előtt a helyszínen.

Nagyobb létszámú jelentkezés esetén a folytatás 14-én vasárnap délelőtt 10 órakor.

Jó játékot kíván a Vezetőség.


 

Tisztelt T.C.N. Tagok!

2016. aug. 06-án szombaton 15 órai kezdéssel indul a férfi egyéni Club bajnokság.

Nevezés a helyszínen, (teniszpálya ) vagy telefonon , negyed órával a kezdés előtt Horváth Lászlónál. Ha szombaton időhiány miatt nem fejeződik be, akkor másnap vasárnap 07-én de.10 órától folytatódik a verseny.

Jó játékot kíván a Vezetőség.  


 

2016. jun. 05-én. de.10 órakor a hölgyek, du 14 órakor a férfiak részére kezdetét veszi a Pünkösdi Király Vár Kupa torna.

A megjelölt időpontok előtt regisztráció.

Mindenkinek jó játékot kíván a Vezetőség.  


 

Köszönjük tagjainknak a legutóbbi felhívás eredményeként közel 90 %- ban teljesített tagdíj befizetéseket.

T.C.N. Vezetőség. 


 

 Ezúton értesítjük Egyesületünk tagságát hogy a vezetőség egyhangú döntése alapján Steierlein Róbert Pulai lakost a mai nappal tagjai közé felvette.

Köszöntünk Róbert !

Jó játékot!


 

Tisztelt T.C.N. tagok!

Ismét megérkezett a várva várt tavasz (reméljük) ami annyit jelent többek között hogy tenisz pálya felújítás és környezetének karbantartása. Szükséges szerszámok: Gereblye, lomb seprő, kapa. Időpontja: 2016.április 9-10 délelőtt 9 óra.

Sporttársi üdvözlettel: Vezetőség. 


 

 És megint itt a tél .

Ha tél akkor szokás szerint fedett pálya és Balatonfüred.

A 2015-16 téli szezonban 10 fővel veszünk részt rendszeresen két csapattal. A mérkőzések pénteken és vasárnap zajlanak.

Reméljük hogy a tavasz korán jön, és a szabadban folytathatjuk .

Szalai L.


 

Tisztelt Club tagok!

Ezúton hívunk meg benneteket és mindazokat akiket magatokkal szándékoztok hozni, 2015 november 13-án a Nagyvázsonyi Iskola étkezdéjében 18.00 órai kezdettel tartandó évadzáró T.C.N. közgyűlésre, díjkiosztó ünnepségre, és az azt követő kb. 19.00-kor kezdődő Márton napi libavacsorára.

Az e-mailben minden címmel rendelkező tagunknak kiküldött mellékletben található vacsora menüből lehet választani és legkésőbb 2015. nov.08.-ig a rendelést e-mailben: szalailaszlo51@invitel .hu vagy a következő telefonszámok egyikén : 06 30 373 9276 - 06 30 418 6583 leadni szíveskedjetek.

Sporttársi üdvözlettel: T.C.N. vezetőség. 


 

Labdaszüret Vár kupa

2015. szept. 27-n vasárnap az éves programnak megfelelően rendezzük meg a Labdaszüret-Vár kupát. Délelőtt a Hölgyek 10órakor, délután az Urak 14 órakor mérhetik össze tudásukat.

Közben készül a finom ennivaló és italban sem szenvedünk hiányt. Akinek ideje engedi de.11 órától a bogrács és grillsütő körül szívesen vesszük a segítségét.

Szeretettel várunk benneteket : A vezetőség. 


 

Tisztelt Club Tagok !

Emlékeztetőül adjuk közre, hogy 2015.szept. 05-én a női egyéni Club bajnokság 14 órai kezdettel veszi kezdetét, míg a vegyes páros Club bajnokságot szept. 06-án 14 órai kezdéssel rendezzük meg. Regisztráció a tenisz pályán fél órával a kezdés előtt.

Jó játékot! T.C.N. vezetőség. 


 

T. Tagok !

A hét végén vagyis 2015. aug. 1-2 szombat és vasárnap mindkét nap 16 órai kezdettel rendezzük meg a férfi egyéni tenisz bajnokságot. Ez annyit jelent hogy a verseny kezdése előtt aug. 1-én 20 percen belül kell a helyszínen regisztrálni. Ha szükséges a verseny másnap 16 órától folytatódik.

Továbbá ezúton közöljük veletek, hogy a honlap "Rendezvények" rovatában közzétett B.füredi verseny időpontja : 2015. aug. 21-23-ról aug. 14-16-ra változott. Ezért a férfi páros T.C.N. bajnoki mérkőzések időpontja aug. 21-23. 15 órai kezdettel kerül megrendezésre. Itt is 21-én 14.40-től a helyszínen regisztrálni kell.

T.C.N. Vezetőség. 


 

 A T.C.N. vezetősége új tagot köszönthet Barta Gyula személyében, aki sokat segített (és úgy véljük segíteni fog egyéb más a klub számára fontos dolgokban is.) a pályázat megírásában, amit hétfőn azaz június15-én adtunk le. A kiírás szerint nyertes pályázat esetén be kell lépni a Magyar Tenisz Szövetségbe. Ez évente 10000 ft. A pályázatot Gyula segítségével úgy készítettük el, hogy akár magasabb összeget is kaphatunk.

Köszönet a pályázat előkészületeit illetően Mézes István tagtársunknak is.

T.C.N. vezetőség.


 

 Tisztelt Tagok !

A 2015-ös év első versenye a Pünkösdi Király-Vázsony völgy kupa :

  • Női verseny időpontja június 06.-án (szombat) de.10.00 órai kezdettel.
  • Férfi verseny időpontja június 07.-én (vasárnap) du. 13.30 órai kezdettel.

Nevezés a kezdés előtt fél órán belül történik. A lebonyolítás rendje a nevezők létszámától függ.

Sporttársi üdvözlettel: Vezetőség.


 

 Tisztelt Tagjaink !

Örömmel értesítelek bennetek, és minden T.C.N. Honlapot olvasó, teniszt szerető és játszó vendégeinket, hogy tenisz pályánk elkészült és a mai naptól 2015 05.07 csütörtök játékra alkalmas. Külön köszönetünket fejezzük ki azon tagjainknak akik tekintettel az idei felújítási nehézségekre, egy összegben fizették be a mai napig tagdíjaikat.


 

Felújítás

A Nagyvázsonyi pálya egyrészt az elmúlt időszakban hullott extrém sok csapadék , másrészt Önkormányzati ígéret alapján segítségre várás miatt még nem alkalmas a felújításra.

A Tótvázsonyi pálya elkészült, és tagjaink számára használatra készen áll amíg a mi pályánk el nem készül.

Az elmúlt szombaton máj. 25- én a fiatal Egyesületi tagok segítségével a gyerekpályát kezdtük el felújítani. A következő hétvégén reméljük már játékra alkalmas lesz.

2015.máj 04-én. kezdik a teniszpálya felújítását. Előre láthatólag 3-4 napot vesz igénybe. 


index.php?option=com_content&view=article&id=16